Mainos
Mainos

Millainen on hyvä rakennusmestari?

Minkälainen on hyvä rakennusmestari ja miten rakennusmestarin tulee toimia yleisesti eli tarttuuko harjanvarteen välillä vai ei? Laitahan kunnon perusteluita. Terveisin: Tuleva Valkokypäräinen

Mestarilla on monta roolia työmaalla. Olla työnjohtajana, vastuunkantajana, materiaalimenekin laskijana, tavaran tilaajana, sekä rakenteellisten että henkilöllisten ongelmien ratkaisijana jne. Ei mikään estä mestaria tarttumasta lapioon tai harjaankaan, jos aikaa ja intoa riittää. Tahtoo vain olla niin, että jos mestari keskittyy kovasti varsinaiseen tekemiseen, menee työmaa helposti piippuun.

Olennainen osa mestarin toimenkuvaa on suunnitella työn etenemistä kauas etukäteen niin, että varsinaisille toteuttajille on mestat kunnossa ja tavaraa riittävästi.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot