Mainos
Mainos

Minialpakka Cody elää ihmisen luona sisätiloissa: "Vähän kuin omistaisi ison koiran"

Miniatyyrialpakaksikin Cody on todella pieni: se painaa 23 kiloa!

Pikkualpakka Cody elää rentoa elämää Coloradossa: kaksivuotias miniatyyrialpakka saa nimittäin asua sisätiloissa. Farmin omistaja Amber Isaac, 47, antaa Codyn jopa nukkua makuuhuoneessaan!

– Se on vähän kuin omistaisi ison koiran, joka ei juokse ympäriinsä ja hauku, Isaac summaa.

Pikkuinen Cody antaa omistajan pukea itseään juhlapyhinä. Se on pukeutunut tyylikkäästi esimerkiksi itsenäisyyspäivänä ja pääsiäisenä.

– Cody on melkein kaksivuotias, ja se on pääasiassa ollut kotialpakka. Se on viettänyt ehkä kolme yötä ulkona, Isaac muistelee.

– Illalla kysyn, onko se valmis nukkumaan. Menen yläkertaan, ja se seuraa minua. Se rakastaa nukkuma-aikaa. Aamulla kannan sen portaita alas.

Cody syntyi liian aikaisin ja liian pienenä, ja Codyn emo hylkäsi sen pian synnytyksen jälkeen. Emo ei tajunnut synnyttäneensä, eikä se huolehtinut poikasesta tai kaivannut tätä, kun omistaja vei poikasen pois ruokkiakseen sitä käsin.

Nyt Cody pitääkin Isaacia emonaan.

– Se on eniten tytärtä muistuttava asia, joka minulla on. Välillämme on vahva side. Se on riippuvainen hoidostani. Kun menemme ulos, se seuraa aivan perässä.

Miniatyyrialpakaksikin Cody on mini: se painaa 23 kiloa, ja saattaa olla lajinsa pienin. Codyn tekemisiä seuraa jo kymmeniä tuhansia Instagramissa ja Facebookissa. Cody päätyi myös uutisiin, ja siitä on jopa kirjoitettu lastenkirja.

Yllä olevalla videolla Cody pääsee seuraamaan, kun toinen alpakka synnyttää!

Tältä näyttää maailman nopeimman eläimen kyydissä:


Lähde: AOP

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme