Mainos
Mainos

Minkä ikäisenä voi ottaa vuokrahevosen?

Hei! Minä saan ehkä ensi kevääksi/kesäksi vuokrahevosen. Olenko liian nuori vuokraamaan sellaisen? Olen 10-vuotias ja täytän elokuussa 11. Mistä voisin saada tietoa hevosen/ponin vuokraamisesta?
Terveisin: Vuokraheppaa/ponia kinuava kakara! :D


Mikäli olet saamassa vuokrahevosta ensikesänä, suosittelen käyttämään seuraavan vuoden tarkkaan harkintaan siitä, oletko todella valmis ottamaan vastuun eläimestä. Mieti mitä teet, jos hevoselle sattuu jotain tai miten sitä kuuluu ruokkia ja hoitaa. Ihmisestä on vaikea arvioida pelkän iän perusteella, onko hän liian nuori omaan hevoseen. 11-vuotias saattaa olla liian nuori, mutta toisaalta jos on aina ollut hevosten kanssa tekemisissä ja vanhemmat ovat auttamassa hevosen pidossa, niin nuorikin voi pärjätä ihan hyvin hevosen kanssa. Suosittelen miettimään asiaa huolellisesti.

Vuokrahevosista löytyy ilmoituksia lehdistä ja netistä vuokrattavana-palstoilta. Voit myös itse jättää halutaan vuokrata -ilmoituksia hevosaiheisille sivuille ja lehtiin.
Pirje Paananen, Suomen Hippos

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme