Mainos
Mainos

Minna Sirnön kassi:

- kalkkunan rintaa - homejuustoa - Bulgarian jugurtti - paprika - suolapähkinöitä - rusinoita - banaani - omena- viinirypäleitä - appelsiinimehua

Markus Maulavirran ja Minna Sirnön menu:

Täytetty paprika

3 rkl pieniksi kuutioitua kalkkunaa 2 rkl suolapähkinöitä 1 dl Bulgarian jogurttia

Ruskista kalkkunakuutiot ja sekoita muiden aineiden kanssa. Täytä paprika seoksella. Kypsennä kuumassa uunissa parikymmentä minuuttia

Aurajuustolla ja rusinoilla täytettyä kalkkunan rintaa

kalkkunan rintafilettä 100 g homejuustoa 1/2 dl rusinoita prk mangoa

Hienonna suolapähkinät hienoksi jauhoksi. Sekoita rusinat sekä homejuusto ja täytä kalkkunarinta tällä seoksella. Paneroi suolapähkinäjauheella. Ruskista kevyesti ja paista uunissa 180 c:ssa. Lämmitä mangopurkki ja soseuta kastikkeeksi.

Lämmin appelsiinikeitto ja hedelmiä

appelsiinimehua perunajauhoja suurustamiseen hedelmiä

Suurusta appelsiinimehu perunajuhoilla. Kiehauta pilkotut hedelmät pienesssä määrässä sokerilientä (sokeri, vettä). Kaada kuuma suurustettu mehu hedelmien päälle.

Fariinisokerissa paistettua baanania ja lämmin viinirypälesalaatti

sokeria banaani viinirypäleitä konjakkia liekitykseen

Sulata sokeri pannulla ja paista banaanit tässä, liekitä konjakilla. Nosta banaanit pois ja lämmitä viinirypäleet tässä seoksessa. Tarjoa kermavaahdon kera.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot