Mainos
Mainos

Miten huolestunut ilme! Kieroon katsova kissa hurmaa kaikki

Onko tässä uusi somesuosikki? Bum-kissan huolestuneen näköinen ulkonäkö on herättänyt nopeassa ajassa huomiota sosiaalisessa mediassa.

Muistat varmaan valkoisen “kulmakarvakissan”, jonka hulvaton turkinväritys sai näyttämään siltä, että kissan ilme on koko ajan huolestunut. Sam-nimistä kissaa seuraa Instagramissa tällä hetkellä yli 185 000 henkilöä.

Uutta somesensaatiota povataan nyt Bum-kissasta. Bum tuotiin eläinsuojaan neljän viikon ikäisenä. Erikoisen ja varsin huomiota herättävän näköisen kissasta teki sen huolestunut ilme: kissa katsoo hieman kieroon, ja näyttääkin siltä, että se olisi kovin huolestunut ja poloinen tapaus.

– Bum on ujo uusien ihmisten seurassa, mutta oppiessaan tuntemaan sinut, se on hyvin hellyydenkipeä tapaus, kissaa kuvaillaan.

– Se myös rakastaa muita kissoja, eritoten kissanpentuja.

Nyt Bum on saanut uuden kodin ja päätynyt rakastavaan perheeseen.

Bum on ennättänyt olla vasta muutamia päiviä kuvapalvelu Instagramissa, ja jo nyt kissa on päätynyt uutisiin. Saa nähdä, millaisen suosion se saavuttaakaan.

Bum-kissan Instagram-tili on tällä hetkellä yksityinen. Lisää kuvia kissasta löydät täältä.

Katso myös kätevä vinkki kissanomistajille:

Lähde: Bored Panda,

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme