Mainos
Mainos

Muista: Joulukorteilla jo kiire matkaan – paketit ehtivät vielä perille

Viimeistään tänä iltana kannattaa istahtaa korttipinkan äärelle, mikäli haluaa joulutervehdystensä ehtivän ajoissa perille 0,55 euron merkillä. Kotimaan joulutervehdykset pitäisi postittaa viimeistään huomenna torstaina 15.12.

Posti kerää joulukortteja kirjelaatikoihinsa, myymälöihinsä ja erillisiin joulutervehdysten keräilypisteisiin. Postituksessa kannattaa käyttää apuna punaista joulutervehdysten postituskuorta. Kotiinsa sen on saanut kannettuna, jos ovessa ei ole mainoskieltoa. Kuoria voi tiedustella myös Postin myymälöistä.

0,55 euron merkillä lähetettävä joulutervehdys voi olla kuoreton tai kuorellinen, enimmäispaino on 50 grammaa.

Pohjoismaihin joulutervehdys ehtii, jos sen lähettää ykkösluokassa tiistaihin 20.12. mennessä. Muihin EU-maihin ja Sveitsiin tervehdys pitää postittaa ykkösluokassa perjantaihin 16.12. mennessä. Muihin Euroopan maihin, Kanadaan ja Yhdysvaltoihin joulutervehdys ehtii perille, jos sen lähettää tänään.

Joulupakettien postitus

Kotimaan postipaketit, jotka vastaanottaja noutaa lähimmästä postipisteestä, ehtii lähettää maanantaina 19.12. Postipaketit Latviaan, Liettuaan, Norjaan ja Viroon ehtivät 19.12. mennessä, Ruotsiin ja Tanskaan ehdit postittaa paketteja 20.12. mennessä.

Lisätietoja Postin sivuilla.

Kortti sähköisesti

MTV3/Koti

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme