Mainos
Mainos

Muistatko kahdeksikon synnyttäneen kohutun ”Octomomin”? Tältä perhe näyttää nyt

Reilu kahdeksan vuotta sitten maailmaa suurella lapsiluvullaan kohahduttanut äiti toivoo, että ihmiset näkisivät hänet menneisyydestään huolimatta ahkerana äitinä. 

Yhdysvaltalainen Nadya Suleman nousi koko maailman tietoisuuteen vuonna 2009 synnytettyään kahdeksikon; kuusi poikaa ja kaksi tyttöä. Naimattomalla ja työttömällä 33-vuotiaalla äidillä oli entuudestaan jo kuusi lasta, ja kahdeksikon syntymän myötä stripparina työskentelevän naisen lapsiluku nousikin kerralla neljääntoista.

Lääkäri, joka suostui siirtämään naisen kohtuun 12 alkiota normaalin kahden tai kolmen sijan, irtisanottiin myöhemmin työstään.

Raha motivoi pysyttelemään julkisuudessa

Paljon kritiikkiä julkisuuden hakuisuudestaan ja lapsenhoitotaidoistaan saanut suurperheen äiti on viime vuosina pysytellyt poissa julkisuudesta. Hän kertoo pyrkineensä pääsemään eroon "Octomom"-roolistaan, jota hän myöntää vetäneensä ainoastaan rahan takia.

– Kaikki mitä olen ennen tehnyt, olen tehnyt vain rahasta ja saadakseni ruokaa pöytään, Suleman kertoo.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kaikki ajattelevat, että olen saanut paljon lahjoituksia ja apua, mutta en ole. Olen tehnyt kaiken itse ja maksanut kaiken omasta pussistani, joten jouduin olemaan "Octomom" neljä vuotta.

Kaikista kohuista huolimatta Suleman elää nyt silmin nähden onnellista perhe-elämää kymmenen poikansa ja neljän tyttärensä kanssa kolmen makuuhuoneen asunnossa lähellä Los Anglesia. Naisen Instagram-sivulle lisätyt kuvat todistavat, että nainen on ollut tosissaan entisestä roolistaan eroon pääsemisen kanssa. 

Onnelliset ja terveet lapset ovat kaikkein tärkein asia

Yksi hetki sai naisen muuttamaan elämänsä suunnan. Kun Suleman näki oman 10-vuotiaan tyttärensä vetävän tanssikengät jalkaansa ja ryhtyvän kävelemään ne jalassaan ympäriinsä, vaikutti näky naisen elämään syvästi. Oman tyttärensä katsominen sai hänet ymmärtämään, ettei hän halua enää koskaan toimia stripparina tai esiintyä pornoelokuvissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Sinä hetkenä päätin, että olisin mieluummin koditon ja asuisin lasteni kanssa asuntovaunussa kuin sallisin yhdenkään tyttäreni tuntea itsensä arvottomiksi, nainen kertoi Good Morning American haastattelussa vuosi sitten.

Enemmän kuin mitään Suleman toivoo, että ihmiset muuttaisivat käsitystään hänestä. Hän ei ole enää strippari, vaan ahkera äiti, joka on sitoutunut kasvattamaan lapsistaan terveitä ja onnellisia.

Suleman tunnetaan nykyisin myös raakaruoan puolestapuhujana, ja kahdeksan hänen 14:stä lapsestaan noudattaa kyseistä ruokavaliota. 

Lähde: DailyMail

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme