Mainos
Mainos

Mummo osti "ihanan eläinkirjan" lapsenlapselleen – olikin oikeasti jotain ihan muuta

Tämän isoäidin lahjareissu ei mennyt aivan putkeen.

Tässä tärkeä muistisääntö meistä jokaiselle: jos annat lahjaksi kirjan, lue se itse ensin. Eräs isoäiti sai oppia säännön kantapään kautta.

Twitter-käyttäjä tiffany jakoi kuvan äitinsä ostamasta "kauniista" lahjasta Twitterissä. 

– Kuolen. Äitini osti tämän kirjan kuusivuotiaalleni, ja soitin juuri kysyäkseni, oliko hän todella avannut kirjaa. Ei ollut, tiffany kuvaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kirjan nimi on suomennettuna "jos eläimet voisivat puhua", ja se oli löytynyt kaupan lastenosastolta. Kirja on kuvitettu piirroksin, mutta sitä ei todellakaan ole suunnattu perheen pienimmille.

Ongelma nousi äidin tietoisuuteen, kun lapsi valitteli, ettei ymmärrä kirjaa, kertoo Mirror-lehti.

Kirjassa eläimet eivät sano "hau" tai "mää". Esimerkiksi kenguru katsoo pussiinsa ja sanoo "missä hitossa lapseni on?" Jääkarhu puolestaan toteaa "luulen, että minulla on kokaiiniongelma", ja nakkikoiraksi kutsuttu mäyräkoira haukkuu muita vaginan näköisiksi.

Isoäiti oli tilanteesta kauhistunut. Tiffany itse nauroi kirjalle niin, ettei voinut edes puhua soittaessaan äidilleen.

Innokkaat kommentoijat toivovat kirjasta versiota näyttelijä Samuel L. Jacksonin lukemana. Mies on jo tehnyt tulkinnan kirjasta "Nyt v**tu nukkumaan"; se on satukirja pienten lasten vanhemmille, joiden jälkikasvulle ei uni maistu.

Lähde: Twitter, Twentytwowords.com, Mirror

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme