Mainos
Mainos

Mummolan jälkkärimunakas

4 annosta

  • 4 munaa
  • 2 tl sokeria
  • 2 tl kardemummaa
  • 4 rkl maitoa
  • 2 tl voita
  • Marjahilloa tai tuoreita marjoja
  • Tomusokeria

Keltuaiset, sokeri, kardemumma ja maito vatkataan. Valkuaiset vatkataan kovaksi vaahdoksi ja lisätään varovasti sekoittaen keltuaisvaahtoon. Seos paistetaan voissa pannulla. Kun munakas on kauniin kullanruskea alapuolelta, se on valmis.

Munakas kaadetaan kuumennetulle tarjoiluvadille. Hillo levitetään päälle raidoiksi tai munakas koristellaan tuoreilla marjoilla. Pinnalle sirotellaan tomusokeria, tarjoillaan heti lämpimänä.

"Lapsuuden herkku tuli tutuksi mummolassa. Olen nyt itse mummo ja laitan herkkua lastenlapsilleni. Nopea valmistaa, tarveaineet aina kotona."

Resepti: Liisa Jaskari

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot