Mainos
Mainos

Mummon nolo väärinymmärrys: Luuli pyhimykseksi – rukoili vuosia Taru sormusten herrasta -hahmoa

Isoisoäiti rukoili vahingossa elokuvahahmoa luultuaan sitä pyhimykseksi.

Brasilialainen meikkitaitelija julkaisi hupaisat kuvat Facebookissa. Gabriela Brandão kertoo, että hänen tyttärensä isoisoäiti rukoilee kuvissa näkyvän hahmon edessä päivittäin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tyttäreni iso-isoäiti rukoili tätä Pyhä Antonius Padovalaista joka päivä. Mutta kun katsoo tarkemmin..."

Brandão kertoo, että tarkasteltuaan hahmoa tarkemmin hän ymmärsi, ettei kaikki ollut kohdallaan. Niinpä hän alkoi tutkia asiaa internetissä ja löysi vastaavan hahmon, joka oli myynnissä nettikaupassa. Kävi ilmi, ettei kyseessä ollutkaan Pyhä Antonius Padovalainen, vaan Elrond – haltiahahmo Taru sormusten herrasta -tarinasta.

Brandãon päivitys on levinnyt huimaa vauhtia Brasialiassa, ja sitä on jaettu tuhansia kertoa. Nainen itse kertoo, että vaati hieman vaivaa selittää asia isomummolle. Vihdoin selitys kuitenkin aukeni mummolle, ja perhe hankki hänelle uuden hahmon rukoiltavaksi – tällä kertaa ihan oikean pyhimyksen.

– En koskaan uskonut, että tällaista tapahtuisi. Se on hullua. Mutta se on hauskin asia, joka koskaan on tapahtunut minulle, Brandão kertoo päivityksensä saamasta huomiosta.

Lähteet: Buzzfeed, Metro

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme