Mainos
Mainos

Mummonmökki Hämeessä

Mummonmökit pitävät pintansa modernissa maailmassa. Onko olemassa kodikkaampaa kesä paratiisia kuin punamullalla maalattu pikkunen talo, jonka vuorilaudat ovat valkoiset ja verannalla kukkii pelargonia!

Eteisessä on vanha ompelukoneharvinaisuus, se ei olekaan Singer vaan Pfaff. Sen yläpuolella olevien lautasten kuvat tuovat mieleen vanhat suomalaiset elokuvat.

Kun mennään peremmälle, näkyvät perinteiset räsymatot. Ne ainoat oikeat tässä tilassa. Tuvassa tuoksuvat syreenit, kahvi ja pulla. Varsinaisia aarteita ovat taidokkaasti tehdyt vanhat käsityöt.

Kokonaan toinen tunnelma on vaaleassa makuuhuoneessa. Tässä huoneessa ei voi nähdä muita kuin kauniita, kepeitä unia. Kukkien, pitsien ja posliinien koristamassa herkässä tilassa uunikin on valkoinen. Uusien ja vanhojen esineiden raja hämärtyy pehmeäksi kokonaisuudeksi.

(T.i.l.a. 18.4.2007)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme