Mainos
Mainos

Muotoilija Saara Renvall

Muotoilija Saara Renvall valmistui puualan artenomiksi Kouvolan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta vuonna 1999 ja jatkoi sitten opiskelua Taideteollisessa korkeakoulussa tila- ja kalustesuunnittelun osastolla. Taiteen maisteriksi hän valmistui vuonna 2003.

Studio Sunnuntai on Saaran oma yritys ja hänen viimeaikaisia töitä ovat olleet mm. Lundialle suunniteltu Koti-ruokailuryhmä ja Anuk-julkitilatuoli Iskulle. Saara on myös suunnitellut hauskan heijastavan Kukka-rintakorun. Hän on yksi Imu design -muotoilukollektiivin perustajajäsenistä ja yksi sen suunnittelijoista. Imu järjestää nuorta suomalaista muotoilua esitteleviä kansainvälisiä muotoilunäyttelyitä. Vuonna 2007 Saara Renvall voitti Eduskunnan nuija -suunnittelukilpailun yleisöäänestyksen yhteisellä kilpailutyöllä Elina Aallon ja Krista Kososen kanssa. Saara harrastaa mm. majakoita ja avantouintia.

www.imudesign.org

(T.i.l.a. 9.1.2008)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme