Mainos
Mainos

Muutosta ilmassa

Pienillä asioilla on suuria seurauksia

Muutosta Ilmassa on kymmenosainen ohjelmasarja, joka keskittyy tavallisten suomalaisten kotitalouksien ekotehostamiseen. Ohjelmasarjan jokaisessa jaksossa keskitytään yhden perheen elämän ja kulutuksen muuttamiseen. Perheet lähtevät mukaan elämäntaparemonttiin jota seurataan kuukauden ajan.

Ohjelman juontavat Anne Puukko ja Mari Holopainen. Kaksikko analysoi yhdessä asiantuntijoiden kanssa perheiden kulutusta ja etsii ratkaisuja, jotka ohjaisivat kestävämpään kehitykseen. Samalla he tutustuttavat katsojat aihealueen uusimpiin tutkimuksiin, testituloksiin ja laitteisiin. Parivaljakko ei aja kulutusmuutosta ryppyotsaisesti tai saarnaten, vaan yhdessä tekemällä ja miettimällä, kuinka kuka tahansa meistä voi olla hyödyksi paremman huomisen puolesta.

Muutosta ilmassa MTV3-kanavalla 28.8. klo 18.30

Ensimmäisessä jaksossa mietitään, kuinka helsinkiläisen nelihenkisen perheen ylisuuri lämmityslasku saadaan pienemmäksi.

Sarjan tuottaa MTV3-kanavalle StoryOf.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme