Mainos
Mainos

Mysteeri Facebookissa: "Kuka käy halailemassa koiraani?"

Nainen turvautui Facebookiin selvittääkseen, kuka käy halailemassa hänen koiraansa.

Hellyttävällä videolla poika juoksee nopeasti naapurin taloon halaamaan heidän koiraansa ennen kuin juoksee rivakasti karkuun – kuin jäätyään kiinni pahanteosta. Jo yli 2 miljoonaa näyttökertaa ansainneen videon julkaisi Facebookissa Hollie Breaux Mallet, joka näki toistuvasti turvakameranauhoistaan tämän suloisen tapahtuman.

Mallet oli liikuttunut siitä kiintymyksestä, jonka hänen koiransa Duchess sai omakseen. Niinpä hän kysyi Facebookin kautta naapureiltaan, tiesivätkö he, kuka videon nuori poika on.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Huomio, naapurit! Tietääkö kukaan, kuka tämä suloinen pikkupoika on? Aina silloin tällöin hän ajaa pyörällään ja tulee nopeasti halaamaan koiraani tai heittämään keppiä, mutta lähtee aina yhtä nopeasti kuin ei tietäisi, saisiko olla täällä! Haluaisin kertoa hänelle, että hän on tervetullut leikkimään, koirani rakastaa huomiota!"

Taustalla liikuttava tarina

Ei kestänyt kauaakaan, kun Ginger Clement Breaux tunnisti Josh-poikansa videolta. Pojan halien taustalla on surullinen tarina. Perheen Bella-koira nimittäin menehtyi viime vuonna eikä Josh toipunut menetyksestä kovinkaan hyvin. Ei siis ihme, että naapurin koirakaverista oli tullut pojalle tärkeä.

– Josh puhuu koirastanne jatkuvasti! Aina, kun kuljemme ohi, hän katsoo nähdäkseen, istuuko koira jossain, mistä hän voisi sen nähdä. En vain tiennyt, että hän tekee tällaisia asioita. Eilen illalla, kun näin sen (videon), olin kahden vaiheilla sen suhteen, olenko äiti, joka on iloinen vai hermostunut, koska hän kyllä tietää, ettei hänen pitäisi olla toisten tonteilla. Mutta heräsin tänä aamuna kuitenkin enemmän iloisena, sillä hän vain ihailee koiria niin paljon, äiti kirjoittaa.

Äiti kertoo lisäksi, että Josh punastui nolona saatuaan kuulla videosta. Kuultuaan kuitenkin, että hänellä on sekä äidin että naapurin lupa käydä leikkimässä Duchess-koiran kanssa, lähti hän välittömästi tervehtimään karvaista ystäväänsä – ja nappasi muutaman selfienkin hauvakaverinsa kanssa!

Video: Lapset pohtivat ystävyyttä.

Lähde: Distractify

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme