Mainos
Mainos

Näin asuu Facebook-miljardööri, katso kuva!

Facebookin perustaja ja toimitusjohtaja Mark Zuckerberg ei turhia miljardiomaisuudellaan briljeeraa. Mies eleleekin varsin tavallisen näköisessä talossa, vaikka upporikas Zuckerberg voisi asustaa melkeinpä millaisessa luksuskartanossa tahansa.

Yhteisöpalvelu Facebookilla hurjan omaisuuden kerännyt Mark Zuckerberg ei liikoja tunnu pröystäilevän massiivisella omaisuudellaan.

26-vuotias miljardööri on muuttanut vuokralle uuteen asuntoon, ja vaikka Zuckerbergillä riittäisi rahaa varmasti mitä mielikuvituksillisempaan luksuskämppään, miehen uusi koti on varsin tavallisen oloinen.

Neliömetrejä asunnosta löytyy vain reilut 350, ja monista muista miljardööreistä poiketen Zuckenberg tuntuukin nauttivan vielä vaatimattomattomasta elämäntyylistä – ainakin asuntopuolella.

Asunto sijaitsee Kaliforniassa, College Terracessa. Zuckerbergilla on lyhyt työmatka, sillä Facebookin päämaja sijaitsee vain noin seitsemän korttelin päässä miehen uudesta kodista.

(MTV3)
Lähde: www.perezhilton.com
Kuva: EPA

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme