Mainos
Mainos

Näin asuu kansanedustaja Leena Harkimo

Kansanedustaja Leena Harkimon ja Leo-pojan viihtyisässä omakotitalossa olisi tilaa suurperheelle, mutta Harkimo asuu miesystävänsä Timo Kousin kanssa edelleen kuitenkin kahdessa eri taloudessa.

Tyylikkäässä, ja hyvin pelkistetysti sisustetussa kodissa Leena Harkimo asuu Sipoossa sijaitsevassa tilavassa omakotitalossa yhdessä Leo-poikansa kanssa.

Lasten hyvinvointi on Harkimolle tärkeintä: siksi Leenan ja ex-puolison Hjallis Harkimon yhteiset lapset asuvat Sipoossa. Avioliiton päätyttyä Leena jäi asumaan entisen kotinsa läheisyyteen, jotta yhteishuoltajuus ei hankaloituisi pitkien välimatkojen vuoksi.

Myös ajatukset yhteenmuutosta miesystävä Timo Kousan ovatkin olleet pitkään jäissä lasten vuoksi. Harkimo on myöntänyt kirjoittamassaan kirjassa, että uusperheen arki, jossa lapset sukkuloivat monen kodin väliä, rasittaa välillä.

– Tavaroiden liikuttelu on lopultakin pieni asia, kun muistaa säilyttää rennon asenteen, hän kirjoittaa.

Katso minkälaisia asuntoja Sipoossa on myynnissäJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme