Mainos
Mainos

Näin moni yritys seuraa sinua Facebookissa!

Tietotekniikkayhtiön IBM:n raportin mukaan suurin osa yrityksistä ei vielä seuraa yhteisöpalveluiden käyttäjien tietoja. Vain noin 30 prosenttia tutkimukseen osallistuneista yrityksistä seuraa sosiaalista mediaa.

Sosiaalisten medioiden, kuten Facebookin, tietoturvaongelmista on keskusteltu paljon ja etenkin yritysten saama hyöty on kiinnostanut palveluiden käyttäjiä.

IBM:n tutkimuksen mukaan kuitenkin vain joka neljäs yritys kerää tietoa yhteisöpalveluista ja vain 30 prosenttia niistä seuraa sosiaalista mediaa.

Yli puolet haastatelluista yrityksistä kuitenkin suunnittelee lähitulevaisuudessa ottavansa käyttöön tietojen keruun mahdollistavia sovelluksia.

IBM:n tutkimukseen haastateltiin 450 eurooppalaista ja pohjoisamerikkalaista yritystä.

Lähteet:IBM, Tietoviikko

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot