Mainos
Mainos

Näin opetat lapsesi solmimaan kengännauhat! Äidin opetusvideolla jo yli kuuden miljoonan yleisö

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat hullaantuneet nerokkaasta opetusvideosta, joka lupaa säästää vanhemmat turhautumiselta. 

Onko sinulla vaikeuksia opettaa lapsesi solmimaan kenkiään? Siinä tapauksessa, ole tarkkana! Suositulla Facebook-videolla nimittäin luvataan, että kyseessä on maailman helpoin tapa sitoa kengännauhat. 

Katsojien lähettämä palaute koskettaa

Unstopped Mother -verkkosivuston perustaja Kirsten Johnsonin julkaisema opetusvideo kengännauhojen sitomisesta on noussut hetkessä maailmanlaajuiseen suosioon. 

Videolla Johnson neuvoo tekemään aluksi kenkiin tavallisen solmun, joka vedetään tiukalle. Tämän solmun päälle hän tekee toisen, hieman löysemmän solmun, jonka läpi hän pujottaa molempien nauhojen päät. Tämän jälkeen sinun ei tarvitse muuta kuin ottaa pupun korviksikin kutsutuista silmukoista kiinni ja kiristää! Videolla Johnsonin 7-vuotias poika kokeilee kenkien solmimista kyseisellä tavalla erinomaisella menestyksellä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kyseistä videota on katsottu jo huikeat 6,28 miljoonaa kertaa, ja sadat vanhemmat ovat ylistäneet tätä äidin nerokasta keksintöä. Johnsonia kosketti etenkin palaute, jonka eräs autistisen pojan äiti oli hänelle lähettänyt.

– Kokeilin tätä minun 11-vuotiaan autistisen poikani kanssa. En ole aikaisemmin onnistunut opettamaan häntä. Tämä toimi! Olet juuri pelastanut kouluvuotemme turhautumiselta! Olen sinulle velkaa, äiti kertoo.

Johnson kertoo olevansa erittäin kiitollinen kaikista saamistaan palautteista ja tarinoista, joita ihmiset ovat hänelle lähettäneet.

– On todella ihmeellistä lukea, kuinka autistinen lapsi tai toisen kätensä toimintakyvyn menettänyt nainen voivat nyt sitoa jälleen itse kenkänsä, Johnson iloitsee.

Video: Testaa myös tämä tekniikka.

Puristavista kengistä ei tarvitse kärsiä turhaan! Katso videolta, kuinka tiukoista kengistä jälleen mukavat. 


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme