Mainos
Mainos

Näin pikkiriikkistä hevosta et ole varmasti koskaan nähnyt!

Grace-emon varsa nauttii hoitajiensa jahtaamisesta. Miniatyyrihevonen voi olla hurmaavan söpö, mutta se on yhtä vaativa eläin kuin isokokoinen hevonen.

The Dodo -sivuston jakamalla videolla ihastellaan miniatyyrihevosen varsaa, joka todella on nimensä mukaisesti hyvin pieni. Grace-emon varsa nauttii hoitajiensa jahtaamisesta.

Miniatyyrihevonen on hevostyyppi, johon kuuluu useita rotuja. Hevosille yhteistä on se, että ne ovat hyvin pieniä, yleensä alle 86–97 senttiä korkeita.

Söpöydellä on aina myös kääntöpuolensa, sillä hevosen pieni koko vetää puoleensa myös ihmisiä, jotka eivät osaa huolehtia hevosesta. Videon lataaja myös ehdottaa hevosesta "ihanaa lahjaa" perheelle, vaikka eläimen ostaminen lahjaksi on äärimmäisen huono idea.

Miniatyyrihevonen voi olla hurmaavan söpö, mutta se on yhtä vaativa eläin kuin isokokoinen hevonen. Tuhansia minihevosia hylätään The Dodon mukaan vuosittain, koska niiden uudet omistajat kyllästyvät niihin.

Lähde: Thedodo.com

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme