Mainos
Mainos

Nainen astui etanan päälle – kiidätti eläinlääkärille pelastettavaksi

Pikkuisen etanan elämä säästyi naisen osoitettua uskomatonta empaattisuutta sitä kohtaan.

Mitä tekisit, jos astuisit etanan päälle, ja kuulisit sen kuoren rusahtavan rikki? Moni jatkaisi matkaansa – tai korkeintaan päästäisi pikkueläimen kokonaan tuskistaan ennen matkan jatkumista.

Eräs Tel Avivissa asuva israelilaisnainen teki kuitenkin jotain poikkeuksellista. Astuttuaan etanan päälle hän kiidätti sen hoitoon. Haclinica-eläinsairaalan henkilökunta korjasi sen rikki menneen kuoren, ja hoivasi toipilaan takaisin kuntoon.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

– Rikkoutuneeseen kuoreen tarvitsemme yhdistelmän kärsivällisyyttä ja taidokkuutta sekä epoksiliimaa, klinikan Facebook-sivuilla kirjoitettiin, ja todettiin, että liiman täytyy pysyä tarkasti kuoren ulkopuolella.

Klinikka jakoi kuvat operaatiosta Facebookissa, jossa se sai suuret suosionosoitukset ihmisiltä, jotka ihailivat henkilökunnan päättäväisyyttä.

Henkilökunta antoi etanalle nimeksi Chevy, ja toivotti ihmiset tervetulleiksi vierailemaan Chevyn luona sen toipuessa seuraavien viikkojen ajan koettelemuksestaan.

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme