Mainos
Mainos

Nainen hukkasi sormuksensa 35 vuotta sitten – tarina sai uskomattoman lopun

Sormus kävi pikaisessa kiillotuksessa kultasepällä, ja se näyttää nyt ”kuin uudelta”.

Jenison High Schoolia vuonna 1982 sitten käynyt oppilas sai luokkasormuksensa takaisin 35 vuotta sen jälkeen, kun koru katosi. Metallinpaljastimella aarteita harrastuksenaan etsivä Ace Covey löysi sormuksen jo kolme vuotta sitten, mutta omistajan etsiminen vei yllättävän kauan, kertoo Fox 17- uutissivusto.

Aiemmin Covey on löytänyt kymmenittäin vihki- ja luokkasormuksia, jotka ovat päätyneet takaisin omistajilleen. Eräs sormus tuotti kuitenkin päänvaivaa.

– Yritin tutkia sormusta, jonka löysin vuosia sitten, mutten onnistunut löytämään omistajia, Covey kuvaa.

Sormuksessa oli kaiverrus "DSC". Covey onnistui kirjaston ja tutkimustensa avulla päättelemään, että sormuksen omisti entinen oppilas Deborah Sue Crowe, mutta häntä ei löytynyt mistään.

Lopulta Covey anoi apua uutissivustolta. Tämän jälkeen Deborah löytyi; hän käytti nykyisin nimeä Deb Mart. Nainen kutsuttiin puistoon muka kertomaan luokan 35-vuotistapaamisesta; kesken haastattelun Covey ilmaantui paikalle tuomaan sormuksen takaisin.

– Kadotin sen noin kuusi kuukautta sen jälkeen, kun sain sen, Mart tunnusti.

Sormus katosi uintiretkellä vuonna 1982.

– Tämä on uskomatonta, kiitos, hän kiitteli Coveyta.

Haastattelun jälkeen koru kävi kiillotuksessa kultasepällä, ja se näyttää nyt ”kuin uudelta”.


***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme