Mainos
Mainos

Nainen seurasi kaupassa miestä, joka varasti hänen lompakkonsa – sai tämän itkemään

Jessica seuraili lompakon vienyttä miestä, ja tavoitti tämän lopulta. Hän kertoi miehelle, että antaisi hänelle nyt kaksi vaihtoehtoa...

Amerikkalainen Jessica oppi jotakin tärkeää elämästä kauppareissullaan vuonna 2013.  Kaupassa asioidessaan Jessica yhtäkkiä havaitsi, että kanssa-asiakas oli varastanut hänen lompakkonsa, kertoo Little Things -sivusto.

Lompakossa oli rahaa 28 dollaria. Jessica seuraili lompakon vienyttä miestä, ja tavoitti tämän lopulta. Hän kertoi miehelle, että antaisi hänelle nyt kaksi vaihtoehtoa.

–Voit joko antaa lompakon minulle, ja annan sinulle anteeksi juuri nyt, jopa vien sinut kassalle ja maksan ostoksesi, Jessica totesi.

Toinen vaihtoehto oli luonnollisesti poliisien soittaminen.

Mies antoi lompakon takaisin Jessicalle, ja kun kaksikko alkoi kävellä kohti kassaa, mies alkoi Jessican yllätykseksi itkeä. Mies kertoi, että hänelläkin oli lapsia, eikä hänellä ollut rahaa.

– Hän pyyteli anteeksi ja sanoi, että oli häpeissään, Jessica  kertoi Huffington Postille.

Kirkossa työskentelevä Jessica totesi miehelle, että kaikki tekevät päivittäin virheitä, jotka voi kuitenkin saada anteeksi.

Varkaan ostosten hinnaksi tuli noin 27 dollaria, eli Jessican koko senhetkinen käteiskassa. Viimeistään tämän merkin vuoksi Jessica kertoo uskoneensa, että suuremmat voimat ohjasivat miehen hänen tielleen kaupassa. Hän ei yleensä pidä mukanaan käteistä.


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme