Mainos
Mainos

Nainen synnytti neljä lasta 11 kuukauden sisällä – mutta kyse ei ole nelosista

Walesilainen nainen oli suunnitellut itselleen kolmea lasta, mutta lopulta hänestä tulikin viiden äiti. Becky John synnytti yhden vuoden aikana yhteensä neljä vauvaa, jotka syntyivät kahdessa erässä.

Kun Becky John oli 29-vuotias, hänellä oli 9-vuotias tytär, eikä hän olisi voinut millään uskoa olevansa vain vuotta myöhemmin yhteensä viiden lapsen äiti.

Becky John ja hänen kumppaninsa Jason Evans päättivät hankkia toisen lapsen ja saivat tyttären helmikuussa 2015. Hetken mietittyään pariskunta päätti hankkia vielä kolmannen lapsen, jolla olisi mahdollisimman vähän ikäeroa keskimmäiseen.

Jo muutaman viikon kuluttua synnytyksestä John oli kolmatta kertaa raskaana ja sai pian tietää odottavansa yhden lapsen sijasta kolmosia.

– Minun piti tuijottaa ruutua varmistuakseni asiasta. Laskin sydämenlyönnit yksi kerrallaan. Totta se oli. Odotin ihan oikeasti kolmosia, John kertoi Barcroft Medialle.

Kolmoset ovat harvinaisia, eivätkä pariskunnan ystävät aluksi meinanneet uskoa uutista. Johnin vatsa kasvoi kuitenkin valtavaksi.

– Olin niin suuri, että pystyin hädin tuskin liikkumaan. Lääkärit leikkasivat lapset keisarinleikkauksella ulos. Olin kanniskellut ympäriinsä melkein seitsemää lisäkiloa vauvojen muodossa.

Vauvat voivat hyvin ja olivat terveitä. Perhe oli onnellinen, mutta joutui totuttelemaan elämään neljän vauvan taloudessa. Heidän piti hankkia esimerkiksi neljää vauvaa mahduttavat lastenrattaat.

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme