Mainos
Mainos

Naisen ja koiran rento kaksio

Sanna asuu mukavassa kaksiossa yhdessä koiransa Bavan kanssa. Bavalle kuuluu Herman Millerin suunnittelema ruskea nojatuoli. Sannan värikkään elämän juuren ovat suomalaisessa herraskartanosta, josta moni kaluste on kotoisin. Ruokapöytä on Sannan isän tekemä ja massiivitammesta valmistetut tuolit on löydetty roskalavalta.

Afrikkalaiset keihäät seinällä ovat tutkimusmatkailija isoisän peruja samoin kuin teak-kehyksissä oleva vanha peili. Valkoista sohvaa raikastavat limen väriset tyynyt ja televisio on kartanon vanhan liinavaatekaapin päällä. Jokaisella esineellä täällä todellakin on tarina ja juuret! Seinän mielenkiintoinen väri löytyi tapettien alta ja on alkuperäinen, käsittelemätön betoni.

Pienen keittiön tehosteväri on sama limetin sävy kuin sohvatyynyissä. Ja vaikka keittiö on pieni, se silti tehokas! Täällä on valmistunut useiden elokuvien tarjoilut ja muut kokkaukset jopa 200:lle hengelle aina karjalanpiirakoista lähtien!

Välillä on kuitenkin levättävä. Sängyn peittona on mummin virkkaama kaunis peite. Ikkunanlaudalla on kultavaaka muistona ajasta, jolloin asukkaalla oli kultasepänliike. Kaunis valaisin on muisto ukin siskon kartanosta. Peilit avartavat pientä huonetta, jonne on kuitenkin saatu mahtumaan vielä pieni työpiste, jonne tulee lisävaloa keittiön lasitiiliseinän kautta. Jos työt ahdistavat, voi niiden eteen vetää liukuoven.

(T.i.l.a. 21.2.2007)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme