Mainos
Mainos

Natalie Portmanin kotona

Näyttelijätär Natalie Portman muutti rakkauden perässä Los Angelesiin 1930-luvun huvilaan.

Amerikkalaisen ajattelutavan mukaan niin sanotut älykkönäyttelijät asuvat New Yorkissa ja hömpät länsirannikolla Los Angelesin liepeillä. Viime aikoihin asti Natalie Portman on laskettu ehdottomasti älykköihin: yliopistossa psykologiatutkinnon suorittaneella, rooleistaan ylistystä keränneellä israelilais-amerikkalaisella on ollut kämpät Nykissä ja Long Islandilla.

Mutta nyt maailmankirjat ovat sekaisin. Tähti on myynyt asuntonsa ja hankkinut uuden – kyllä – Los Angelesista. Jenkkien mielestä neidon sivistyneisyyttä puoltaa edelleen se, että uusi koti ei ole pompöösi palatsi vaan omaperäinen 1930-luvun huvila, jonka tiilijulkisivu ja puupaneloinnit ovat alkuperäiset. Ja se, että talo on Hollywood-mittapuun mukaan minikokoinen: neljä makuuhuonetta ja kaksi kylppäriä.

Natalien fanit saattavat lopulta hyväksyä idolinsa muuton, mutta enemmän heillä on sulattelemista huhuissa, joiden mukaan puhtoisena pidetyllä näyttelijättärellä olisi sutinaa vanhemman kollegansa, renttumaineisen Sean Pennin kanssa. Itse asiassa monet uskovat Natalien muuttaneen Losiin juuri lemmen perässä. Hiljattain eronnut Penn asuu nimittäin hänen uuden kotinsa lähistöllä.

Saapa nähdä, kuinka käy: sopeutuuko Natalie lännen aurinkoon, seurapiireihin ja juoruiluun vai häipyykö hän takaisin idän arkisiin, kulturelleihin maisemiin?

Kuvat: All Over Press

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme