Mainos
Mainos

Naudankieli ja piparjuurimajoneesi

  • 1 naudankieli
  • 1 purjo
  • 1 sipuli
  • 1 porkkana
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 bouquet garnie (maustekimppu)
  • suolaa, pippuria
  • Majooneesi:
  • 2 keltuaista
  • 1 rkl dijon-sinappia
  • suolaa, pippuria
  • 2–3 dl öljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • raastettua piparjuurta
  • rucolaa
  • kapriksia

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan ja keitä reilut kaksi tuntia. Kuori kieli keittämisen jälkeen, kun se on vielä lämmin (säästä keitinliemi tai pakasta). Anna kielen jäähtyä.

Tee majoneesi. Yhdistä ensin keltuaiset, sinappi, suola ja pippuri. Lisää öljy nauhana koko ajan sekoittaen. Yhdistä lopuksi etikka ja piparjuuri. Tarjoile ohuiden kielisiivujen ja majoneesin kanssa hieman rucolaa ja kapriksia.

Resepti: Nicolas Thieulon

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme