Mainos
Mainos

Neljän lapsen äiti julkaisi kuvan ostoskärryistään – joutui muiden äitien hampaisiin naurettavasta syystä: "Leipä liiskaantuu"

Neljän lapsen äiti julkaisi kuvan kauppareissultaan aavistamatta, millaiseen myllytykseen joutuisi.

Neljän lapsen äiti Constance Hall jakaa sosiaalisessa mediassa kuvia ja tarinoita perheensä elämästä. Hall julkaisi vitsikkään kuvan kauppareissultaan aavistamatta, millaiseen myllytykseen joutuisi sen vuoksi.

Kuvassa Hallin tytär istuu ostoskärryssä. Kommentoijat kävivät kuitenkin kuumaana ostoskärryn sisällön vuoksi: kritisoijien mukaan se oli pakattu täyteen liian epäterveellistä ruokaa, ja lisäksi kärry oli lastattu tavaroilla väärin. Monelle suurin ongelma oli alimmaisena oleva leipä, joka menisi muiden tavaroiden painosta lyttyyn!

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Hall ihmetteli kommentissaan sitä, että tulee äitien tuomitsemaksi sivulla, joka vastustaa äitien tuomitsemista. Naiset myös hyökkäsivät toistensa kimppuun eriävien kommenttien vuoksi, vaikka Hall itse haluaisi naisten pitävän yhtä.

Hall myös kertoi, että vihannekset ja hedelmät ovat kärryn pohjalla, ja siksi niitä ei näy.

– Pitäisikö minun julkaista kuva kuitista, hän pohti.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Moni tunnisti kärrystä omat shoppailutapansa ja piti ostosten arvostelua suorastaan naurettavana.

– "Leipä liiskaantuu", "kaikki tuo roskaruoka". Miten naurettavalta te äidit kuulostatte! Miten upeaa varmasti onkaan olla "täydellinen äiti". Tämä on tasan samanlainen kuin minun kärryni, kaikki kama on vain heitetty sinne. Minulla on parempaakin tekemistä kuin shoppailla, kuten päästä kotiin leikkimään lasteni kanssa. Anna palaa ostoskärrysi kanssa, äiskä. Liiskaantuneine leipineen kaikkineen, eräs kommentoija kannustaa.

Tilanteesta löytyi myös huumoria.

– Mihin viini mahtuu? Sinun pitää ehkä potkaista tyttö pois istuimelta ja pakottaa hänet kävelemään, jotta voit panna viinin istuimelle, toinen kommentoi.

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme