Mainos
Mainos

Nettiyhteydet koetuksella terrori-iskun vuoksi

Internet-yhteydet ovat joutuneet koetukselle New Yorkissa ja Washingtonissa tehtyjen terrori-iskujen vuoksi. Monien kansainvälisten uutispalvelujen sivut ovat olleet ruuhkaiset ihmisten etsiessä kuumeisesti tuoreinta tietoa tapahtuneesta.

Myös kotimaiset keskustelufoormit ja muut vastaavat palvelut ovat ajoittain ylikuormittuneet tietojen, huhujen ja kysymysten tulvasta. Tuhansien ihmisten hengen vaatineet iskut ovat ykkösaihe myös News- ja IRC-keskusteluissa.

Netin kautta on aiemmin pystynyt kuuntelemaan New Yorkin poliisin ja palokunnan radioliikennettä. Nämäkin palvelut ovat nyt tukossa ja yhteyden saaminen on sattuman kauppaa.

Suomalainen Mobile Avenue Finland pyrkii rahastamaan terrori-iskuilla avaamalla tekstiviestipalvelun, joka välittää tietoja USA:sta. Palvelu tuotetaan yhdessä tv-kanava Nelosen kanssa ja yksi viesti maksaa 1,42 mk.

(12.9.2001)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme