Mainos
Mainos

Neuvot & vinkit

If on koonnut hyödyllisiä vinkkejä kotisi kunnossapitoa varten. Lue vinkit muun muassa märkätilojen ja koko kiinteistön kunnossa pitämiseen.

Estä vesivahinko

Voit ehkäistä vesivahinkoja myös normaalilla talon ja kodinkoneiden kunnossapidolla. Pesukoneen ja astianpesukoneen suodattimet ja nukkasihti on puhdistettava kerran kuussa. Lisäksi jääkaapin takaosa on imuroitava kerran kuussa tai vähintään kerran vuodessa.

Estä tulipalo

Huomioi kaikki vaaran paikat kotisi eri tiloissa ja ole huolellinen. Huolimattomuus on yksi yleisimmistä syistä tulipaloon. Tupakointi sängyssä, ulkotulien ja tuhka-astioiden huolimaton sijoittelu liian lähelle rakennusta sekä huoltamattomat kodinkoneet ovat osallisia lukuisiin omakotitaloissa syttyviin paloihin.

Estä murto

Keskeisimmät murtojen ennaltaehkäisykeinot ovat hyväkuntoiset ovet ja riittävä lukitus. Riittävällä lukituksella tarkoitetaan takalukkiutuvaa käyttölukkoa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme