Mainos
Mainos

Nukkeleikit olivat liikaa – pikkutyttö tajusi äitiyden rankan puolen: ”Vaihda oma vaippasi"

Pikkuinen Mila-tyttö ei arkaile kertoa mielipiteitään.

Katie Staufferin  Mila-tyttö on oikea koomikko. Milalla on myös kaksoissisko Emma, ja Stauffer julkaisee Instagram-tilillään paljon kuvia ja videoita lapsistaan eri tilanteissa. Hiljattain somessa villitsi esimerkiksi video, jossa Mila ihmetteli hulvattomassa monologissaan hitaita ihmisiä, nyt tyttö hauskuuttaa mielipiteillään äitiydestä.

Staufferin Instagramissa julkaisemalla videolla nukkensa hoitoon kyllästynyt tyttö laukoo totuuksia elämästä äitinä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Okei, kuuntele. Olen täysin kyllästynyt vauvaani. Siinä on ihan liikaa työtä! "Olen nälkäinen! Vaihda vaippani! Wää, wää, wää..."  Oikeastiko? Vaihda oma vaippasi, vauva, olen vain lapsi. Äh, voitko kuvitella kaksosia? Äitiparkani...  Minulla ei ole aikaa tähän. Haluan vain katsoa Kaksin karkuteillä. Niin paljon vastuuta... Ensi kerralla ostan legoja. Minulla on sosiaalinen elämä... Ehkä voisin etsiä päivähoitopaikan! Äh, onko jo päiväuniaika? Mila juttelee videolla, jota on Instagramissa katsottu jo satoja tuhansia kertoja.

Love What Matters -sivuston jakamana Facebookissa videota on katsottu yli 1,5 miljoonaa kertaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Instagram

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme