Mainos
Mainos

Nuorenparin rivitalokoti kahdessa kerroksessa

Raikas, turkoosin ja valkoisen sävyissä kylpevä takkahuone kuuluu tämänpäiväiseen kyläilykohteeseemme, Niinan ja Mikan kotiin.

Takkahuone on rinteeseen rakennetun rivitalon alakerrassa ja hauska valokuilu tuo maanpinnan alapuolella olevaan huoneeseen päivänvaloa. Iltaisin kivien seassa loistavat pienet valot. Tapetin väri on poimittu myös sohvatyynyihin ja paksuihin vuorattuihin silkkiverhoihin.

Seinällä on tienviittoja lähelle ja kauas, mutta mahtava merimiesarkku on varmasti seilannut matkoista ihmeellisimmät. Se on Mikan isoisän merimiesarkku, joka on aikoinaan teetetty Saksassa. Arkun vieressä on mukava nahkainen nojatuoli, jossa taas Mikan isä tapasi aina istua. Mukava muistorikas pari, arkku ja tuoli.

Matkalla yläkertaan on lisää seinätarroja. Kirjoituksen ja kasviaiheen yhdistäminen on onnistunut ja kiva. Yläkerrassa ovat kodin muut tilat. Avara olohuone on vaalea, mutta mausteena on hippunen tummaa puuta. Kellossa tuntuvat numerot olevan aivan sekaisin!

Vastapainoa vaaleudelle

Barcelona tuolilla on Designers Guildin tyyny. Tuolin ruutukuvio on hauskasti samanhenkinen tiiliseinän kanssa. Olohuoneen laskosverhot ovat silkkiä ja sama pehmeä silkin kiilto on myös pörröisessä matossa.

Ruokailutila on keittiön ja olohuoneenvälissä. Tyylikäs tumma pöytä ja nahkaiset tuolit ovat vastapainoa keittiön vaaleudelle.

Kaunis loistavan valkoinen keittiö on Niinan itsensä suunnittelema. Takaseinältä poistettiin remontissa ovi ja saatiin toimiva U-keittiö. Huikea valkoisuus saa vastapainoa puunsävyisistä yläkaapeista. Koneet sen sijaan on kätketty valkoisten ovien taakse. Keittiössä on myös kätevä apteekkarin kaappi.

Työhuoneen väritys on valkoista höystettynä vihreällä. Ja maailmalla lienee mieli! Matka-arkku ja maailmankartta löytyvät täältäkin.

Asunnon seinätarrat: www.art4u.fi

(T.i.l.a. 21.1.2009)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme