Mainos
Mainos

Nuorisoasuntoja Helsingin paraatipaikalle

Nuorisoasuntoliiton omistama Alkuasunnot Oy rakennuttaa Helsingin Jätkäsaareen 115 asuntoa nuorille. Jätkäsaari on jäänyt tyhjäksi kun Helsingin satamatoiminnot ovat siirtyneet Vuosaareen.

Talosta järjestettiin arkkitehtikilpailu, ja nuorten talo rakennetaan asuinalueelle ensimmäisenä. Nuorisoasuntoliitto kertoo alkavansa markkinoida uusia asuntoja vuoden 2011 aikana, asuntojen on määrä valmistua keväällä 2012.

Alkuasunnot Oy on vuonna 1993 perustettu yleishyödyllinen kiinteistöosakeyhtiö, joka omistaa ja hallitsee yhteensä 36 arava- ja korkotukivuokrataloa ympäri Suomea.

Asunnot on tarkoitettu nuorisoasunnoiksi. Ne ovat pääasiassa yksiöitä ja kaksioita, joiden rakentamiseen on saatu avustusta RAY:lta ja Valtion Asuntorahastolta. Asukkaiksi otetaan 18-29-vuotiaita pääasiallisesti työssäkäyviä nuoria viiden vuoden määräaikaisin vuokrasopimuksin.

Asiasta kirjoittaa Uusi Suomi.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme