Mainos
Mainos

Nuorukaisen valmistujaiset jäivät väliin metron myöhästymisen vuoksi – muilta matkustajilta liikuttava teko

Muut matkustajat eivät antaneet nuoren miehen jäädä ilman seremoniaa valmistujaispäivänään.

Tekninen vika metrossa ja pian alkavat valmistujaisjuhlat eivät ole hyvä yhdistelmä. Sitä ne eivät olleet myöskään 22-vuotiaalla Jerich Alcantaralle, joka jäi jumiin New Yorkissa metron jäätyä raiteilleen.

Alcantara ei ehtinyt ajoissa Hunter-Bellevue College of Nursing -oppilaitoksen valmistujaisjuhlaan. Alcantara kertoi New York Magazinelle olleensa ajoissa liikkellä, mutta metron viivästykset viivyttivät hänen matkaansa melkein kolmella tunnilla.

– 45 minuutin jälkeen tiesin olevani myöhässä, mutta toivoin, että ehtisin edes kävelemään lavalle.

Valitettavasti näin ei käynyt. Sen sijaan Alcantara sai osansa hyväsydämisistä newyorkilaisista, jotka osoittivat, että maailmassa on vielä paljon hyvää. Vaunun matkustajat järjestivät lähipiirinsä kanssa matkustaneelle nuorukaiselle omat juhlat metrossa huumorintajuisen nuorukaisen ilmoitettua heille olevansa kiitollinen siitä, että he olivat saapuneet paikalle. Eräs Alcantaran ystävistä soitti juhlamusiikkia, toisen näyttäessä hänelle hänen "diplomiaan" puhelimestaan.

Koko vaunu hurrasi.

Alcantaran ystävä Nadiya Afzal jakoi videon spontaanisti järjestetystä seremoniasta

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videota on katsottu jo yli kaksi miljoonaa kertaa, ja sen perään on jätetty lukuisia kommentteja, joissa newyorkilaisten yhteisöllisyyttä ylistetään.

Lähde: Someecards

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme