Mainos
Mainos

Oikeudelta erikoinen määräys: Neljän lapsen äiti ei saa enää tulla raskaaksi

Jos raskauskiellon saanut nainen rikkoo määräystä, hänet voidaan tuomita vankilaan.

Newyorkilainen tuomioistuin on antanut neljän lapsen äidille erikoisen tuomion.

Tuomareiden mukaan huumeriippuvuudesta kärsivä neljän lapsen äiti ei saa tulla raskaaksi, ennen kuin hän on saanut heinäkuussa syntyneen poikansa huoltajuuden.

Huumeita, alkoholia ja itsensä myymistä

Perheoikeuden tuomari Patricia Gallaher kertoo, että määräyksen tarkoituksena on parantaa naisen mahdollisuuksia kuntoutua ja päätyä jälleen yhteen pienen poikansa kanssa. Tuomarin mukaan tämä onnistuu parhaiten ilman uutta perheenlisäystä. Jos nainen rikkoo määräystä ja tulee raskaaksi, hänet voidaan tuomita vankilaan.

Äidin kuopus syntyi ennenaikaisesti viime heinäkuussa, ja lapsella todettiin näkyviä vierotusoireita välittömästi synnytyksen jälkeen. Huumeiden ja alkoholin käytön lisäksi äiti myöntää toimineensa prostituoituna odottaessa lasta. Myös kahdessa aiemmassa raskaudessa lapset syntyivät huumeriippuvaisina, ja lapset otettiin huostaan vuosina 2011 ja 2014. Naisen vanhin lapsi, 16-vuotias poika, on asunut isoäitinsä luona vuodesta 2007 saakka.

Tuomarin mukaan äidin tulisi ehdottomasti käyttää jatkossa ehkäisyä.

Lähde: Fox5ny

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme