Mainos
Mainos

Oikeuskansleri: Kuusiaidan kaatamiseen tarvitaan lupa

Apulaisoikeuskansleri Jaakko Jonkka nuhtelee Järvenpään kaupunkia siitä, että se on laiminlyönyt valvontavelvollisuutensa, kun se ei ole vaatinut kuusiaidan kaatajalta lupaa aitansa kaatoon.

Apulaisoikeuskansleri toteaa, että puiden kaatamiseen asemakaava-alueelta tarvitaan kaupunginhallituksen lupa. Tontin omistajat eivät olleet anoneet lupaa, eikä kaupunginhallitus ollut reagoinut siihen, että aita kaadettiin luvatta. Näin ollen se oli apulaisoikeuskanslerin mukaan laiminlyönyt valvontavelvollisuutensa.

Kantelun oikeuskanslerille oli tehnyt kuusiaidan kaatajien naapuri, joka olisi toivonut tonttien rajalla olevan aidan olevan edelleen pystyssä. Hän vaatii Järvenpään kaupunkia pystyttämään paikalle uuden aidan kuusista tai muista puista tai pensaista.

Apulaisoikeuskansleri ei lausunnossaan ota kantaa siihen, olisivatko naapurit saaneet kaataa tonttien rajalla olevan aidan.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot