Mainos
Mainos

Olisitko arvannut – takkapuutkin ovat nyt designia!

Takkapuut eivät ole enää vain takkapuita, vaan niistä kaupataan jo sisustuksellista silmää miellyttäviä versioita. Suomalaisesta design-kaupasta voikin nyt ostaa sisustushalkoja, joiden kerrotaan olevan "auktorisoitujen halontekijöiden käsin valmistamia". Yhdysvalloissa puolestaan kaupataan hieman alle 200 euron hintaan tavallisia puupölkkyjä, joista on tehtailtu pieniä pöytiä.

Suomalainen puu on ollut tärkeä osa suomalaista designia jo pitkään, mutta nyt markkinoille on tullut ensimmäistä kertaa design-polttopuita, eli sisustushalkoja.

Valmistajan sivuilla sisustushalkojen kerrotaan muun muassa olevan auktorisoitujen suomalaisten halontekijöiden käsin valmistamia, A-luokan koivuhalkoja.

Yksi paketillinen Fleimio Fire Wood -sisustushalkoja sisältää 10–18 koivuhalkoa ja sen hinta on hieman alle 25 euroa laatikolta.

Puun sisustuksellinen arvo tunnustetaan myös Yhdysvalloissa, jossa puupölkkyjä kaupataan sohvapöydiksi hieman alle 200 dollarilla. Natural Tree-Stump Side Table on "luonnollisesti kaatunutta" sypressipuuta.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme