Mainos
Mainos

Oma koti muuttui ravintolaksi

Viimeisin ruokamaailman trendi on illallisjuhlat, joissa kutsutaan ystäviä kylään ja kokataan heille maittava, juhlava ateria. Illallistaminen ystävän luona on myös edullisempaa kuin ravintolassa syöminen.

Jotkut vievät villityksen illalliskutsuista astetta pidemmälle. Gavin Billenness kertoo Daily Mailille muuttaneensa kotinsa ravintolaksi. Hän oli alunperin graafinen suunnittelija ja harrasti intohimoisesti ruoanlaittoa. Pari vuotta sitten Gavin kuitenkin otti lopputilin rahakkaasta työstään ja ryhtyi lähes nälkäpalkalla kokkiharjoittelijaksi.

Gavin kertoo, että kun hänellä ollut rahaa tai kokemusta avata omaa ravintolaa, keksi hän hieman erilaisen keinon. Alison-vaimonsa tuella hän muutti Lontoossa sijaitsevan kotinsa ravintolaksi. Mainostus hoitui täysin internetin kautta ja yhtäkkiä oven takana seisoikin maksavia asiakkaita. Näin sai alkunsa Billennessien Savoy Truffle Supperclub -niminen illallisklubi.

Lue koko tarina .

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme