Mainos
Mainos

Omakotitalon putkisto-ongelmia

Muutama vuosi sitten ostamaamme 1980-luvun alkupuolella rakennettuun taloon tulee vesi lähteestä. Ongelmana on ilmeisesti vesiputkien tukkeutuminen, sillä talon toiseen päähän (WC ja keittiö) kylmä vesi tulee todella huonosti, lirisemällä. Runkojohto on muovia, joka kulkee alapohjan kautta ja jatkuu sitten kupariputkilla hanoihin. Miten ongelman voisi helpoiten ja edullisimmin ratkaista? Hanojen vaihtaminen ei auttanut asiaa. Onko edessä täydellinen putkistoremontti, vai voiko lattianalaista putkea "puhaltaa" puhtaaksi sakkautumista, joita ilmeisesti lähteestä on vuosien mittaan kertynyt? Taloon (pumpulle) tulevassa vesiputkessa ei ole mitään suodattimia.
Mene lähimpään LVI-alan liikkeeseen ja kysy sieltä apua. Putkesi voivat olla kalkkeutuneet, tai saattaapa siellä olla muutama sammakon raatokin, kun ei ole niitä suodattimia.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme