Mainos
Mainos

OmaPiha valmiina kesään!

Kevätauringon paistaessa elämä siirtyy ulkotiloihin. Pihan suunnitteluun, rakentamiseen ja sisustukseen keskittyvät OmaPiha 06 -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 7.-9.4.2006.

Piha on suomalaisille tärkeä oleskelualue, jota valaistaan, kalustetaan ja sisustetaan kuten sisätilojakin. OmaPiha 06 tarjoaa runsaasti vinkkejä ja ideoita erilaisten pihojen suunnitteluun ja toteutukseen.

Pajuntaittoa ja parvekekukkia

Puuinfo osastolla esitellään puusta ja pajusta toteutetut mallipihat. Alueelta löytyy muun muassa kesäkeittiö, pergola, kasvilava, vaja ja lapsille suunniteltu piha. Puuinfossa on myös työnäytöksiä ja neuvontaa yksinkertaisen terassin rakentamiseksi.

Koiramäen Pajutallin osastolla pihoja sisustetaan luonnonläheisesti majoilla, aidoilla, kukkatelineillä ja eläinhahmoilla. Pajuntaitaja Heikki Liimatan työnäytöksissä paju taipuu taidokkaasti eri muotoihin. Pajutallissa lapset voivat leikkiä ja askarrella pajujen parissa.

Yrkeshögskolan Sydvästin lasitetun parvekkeen suojissa vihertävät kasvit ja pääsiäiskukat. Osastolla nähdään kukkaloiston lisäksi työnäytöksiä viherkasvien hoidosta parvekkeella.

Ensimmäiset erikoismessut kodinvaihtajille

Samalla lipulla kävijät voivat tutustua myös muihin messukeskuksen tapahtumiin. OmaKoti 06 keskittyy rakentamiseen ja remontointiin, Asuntomarkkinat 2006 -tapahtumassa pääosassa on asuntokauppa ja OmaMökki 06 käsittelee vapaa-ajan asumista.

Uuden Asuntomarkkinat 2006 messuosion järjestämisestä vastaa Suomen Messut yhteistyössä MTV3-kanavalla esitettävän Joka Kodin Asuntomarkkinat -ohjelman kanssa. Paremman asumisen areenaa isännöi tv-ohjelmasta tuttu Remontti-Reiska, Jorma Piisinen.

Lisätietoja messuista löydät osoitteesta www.omapiha.fi.

MTV3-VM (15.3.2006)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme