Mainos
Mainos

Opiskelijakilpailu Valkeakosken asuntomessuille käynnistyy

Opiskelijoille tarkoitetun kilpailun tavoitteena on löytää suunnitelmaratkaisu Valkeakosken vuoden 2009 asuntomessuille toteutettavalle ENSI-omakotitalon talotyypille. Tehtävänä on suunnitella nuoren perheen omakotitalo, joka muokkautuu perheen elämäntilanteen mukaan ja tarjoaa näin mahdollisuuden elää ensiasunnossa läpi elämän.

Vaatimuksia ovat toteuttamiskelpoisuus, viihtyisyys ja terveellisyys sekä arkkitehtuurin, asuttavuuden ja teknisten ominaisuuksien korkeatasoisuus. Voittajatalo rakennetaan Valkeakosken asuntomessuille messukohteeksi. Kilpailu on avoin kaikille Oulun yliopiston, Tampereen teknillisen yliopiston sekä Teknillisen korkeakoulun arkkitehtuurin- ja rakennusosastojen opiskelijoille.

Alkuvuodesta myös Joka Kodin Asuntomarkkinoiden katsojat saavat kertoa mielipiteensä asiantuntijaraadin keräämistä vaihtoehdoista ja vaikuttaa siihen, mikä näistä tulee kilpailun voittamaan. Lisäksi kilpailua, sen tuloksia ja tulosten pohjalta toteutettavaa pientaloa rakennusvaiheineen tullaan aikanaan seuraamaan ohjelmissamme.

Kilpailun järjestävät Finndomo Säynätsalo Oy, Osuuskunta Suomen Asuntomessut, Rakennustietosäätiö RTS, Suomen Asuntotietokeskus, Suomen Messut, Suomen Omakotiliitto ry, Valkeakosken kaupunki, Valkeakosken Osuuspankki, Oulun yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto ja Teknillinen korkeakoulu.

(JKA 19.10.2007)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot