Mainos
Mainos

Oppaasta eväitä ekologiseen kesäasumiseen

Ekologisuus ei ole ryppyotsaista puurtamista. Muun muassa tämä käy hyvin ilmi Savonlinnan loma-asuntomessuilla julkistetusta "Kestävä kesänvietto eli ohjeita ekologiseen loma-asumiseen" -oppaasta.

Vihkosessa esitellään loma-asumisen historiaa, siirtolapuutarha-aatetta ja Suomen siirtolapuutarhoja sekä niiden rakenteita. Lisäksi vihkosessa opastetaan puutarhanhoidossa ja loma-asunnon jätehuollossa.

-Siirtolapuutarhathan ovat oivia esimerkkejä ekologisesta loma-asumisesta muun muassa jätehuollon osalta, toteaa Suomen Siirtolapuutarhaliiton puheenjohtaja Liisa Vasama.

Opasvihko on tehty yhteistyössä Suomen Siirtolapuutarhaliiton ja Puutarhaliiton kanssa ja sen on toimittanut fil.lis. Helena Honka-Hallila. Hauskasta kuvituksesta vastaa Veikko Anttila. Oppaan on kustantanut Suomen Asuntomessut ja sitä jaetaan muun muassa loma-asuntomessuilla.

(STT)

Loma-asuntomessut Savonlinnassa 6.-30.6.2002.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme