Mainos
Mainos

Oppilas julkaisi kuvan oppilaitoksen räikeästä epäkohdasta – erotettiin koulusta

Oppilas opetettiin koulusta määräajaksi, kun tämä kiinnitti huomiota koulun erikoiseen väriseen hanaveteen.

Kun amerikkalainen Hazel Juco huomasi, että hänen koulunsa vessan hanasta tuli virtsan väristä vettä, hän nappasi siitä kuvan. Juco luonnollisesti jakoi kuvan myös sosiaalisessa mediassa.

Se oli ilmeisesti virhe.

Seuraavana päivänä Juco erotettiin John Glennin lukiosta määräajaksi.

Juco kertoi CNN-sivustolle, että erottamisen syynä oli elektronisten välineiden sopimaton käyttö. Kyseisessä koulussa on sääntö, joka kieltää kännyköiden käytön vessoissa oppilaiden yksityisyydensuojan turvaamiseksi.

Tästä huolimatta vanhemmat ja muut oppilaat raivoistuivat. Heidän mielestään koulun tulisi olla enemmän huolissaan Jucon kuvaamasta vedestä kuin puhelinsäännöstään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vastalauseena erottamiselle kymmenet oppilaat julkaisivat kuvia, joita olivat ottaneet itsestään koulun vessassa. Vessathan tunnetusti ovat kovinkin yleisiä paikkoja peiliselfieiden ottamiselle.

Asian saaman huomion vuoksi merkintä erottamisesta pyyhittiin Jucon papereista kokonaan pois. Koulualueen ylitarkastaja Michele Harmalan mukaan kännykkäsääntö on luotu oppilaita, ei huoltoasioita varten. Harmalalle myös selvisi, ettei koulu ollut raportoinut vesiongelmastaan.

Harmalan ottaessa kouluun yhteyttä, putkimies hoidettiin asialle saman tien.

Video: Näin lavuaarin saa puhdistettua helposti!

Lähde: CNN

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme