Mainos
Mainos

Oppilas keksi ovelan tavan luntata kokeessa – kikka kerää suosiota somessa

Pitkät kynnet ovat hyvä juttu, jos aikoo luntata kokeessa.

Lunttaaminen on väärin, mutta Twitterissä on ihastuttu erään nuoren miehen luovaan tapaan. Andrw'n julkaisemat kuvat paljastavat, kuinka ovelasti hän huijasi fysiikan kokeessa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Andrw kirjoitti minifontilla kynsiensä alle tärkeimmät kaavat. Luonnollisesti kynnet näyttivät mahtavilta myös päältä päin. Twitter sekosi lunttaustavan nerokkuudesta. Se, kuinka viisasta, on levitellä tietoa julkisesti, onkin hyvä kysymys. Yhdellä kuvista on nimittäin jo liki 300 000 tykkäystä.

Andrw tajusi itsekin suosionsa nurjan puolen, ja twiittasi olevansa varma, että hänen opettajansa olisi jo nähnyt twiitit. Myöhemmin hän kuitenkin palasi kertomaan, ettei näin ollut, ja hän pääsi kokeesta läpi.

Suosionsa huipulla mies myös opasti seuraajiaan unohtamaan perinteiset stereotypiat miehistä ja naisista.

"Jos saisin shotin joka kerta, kun minua luullaan tytöksi, olisin humalassa vielä huomennakin. Pojillakin voi olla kivat kynnet, lopetetaan sukupuoliroolit", poika twiittasi.

Lähde: Someecards

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme