Mainos
Mainos

Ordning och Reda: Kotityöpöydän toimistotarvikkeet

Yksinkertainen muoto ja kaunis väri ovat aina hyvä yhdistelmä. Jos paperityöt tuntuvat ikäviltä ja järjestyksenpito mättää, voi puhtia puuhaan saada hyvin organisoidusta kauniista toimistosta.

Työtä tehdään nykyään paljon kotona. On kotitoimistoja ja tehdään etätöitä. Esteetikon silmää viehättävät ruotsalaisen Ordning och Redan yksinkertaisen kauniit ja käytännölliset toimistotarvikkeet. Kaunis design ilahduttaa ja saa järjestyksen säilymään.

Ordning och Reda tarkoittaa suomeksi kuria ja järjestystä. Jos sen saa aikaiseksi iloisilla ja hyvin toimivilla tarvikkeilla, sanon että "eläköön kuri ja järjestys".

Alun perin tuotteita myytiin vain yrityksien käyttöön, mutta yksityishenkilöiden suuren mielenkiinnon vuoksi päätettiin avata vähittäisliike Tukholmaan vuonna 1982 sen jälkeen kasvu on ollut jatkuvaa, kuria ja järjestystä on viety ympäri maailmaa, tarkemmin sanottuna 12 maahan.

Mallisto on laaja ja käsittää 800 esinettä, kaikkea muistikirjoista ja valokuvakansioista lähtien. Jopa klemmarit ovat tässä sarjassa hauskan näköisiä. Pintamateriaaleina on kangasta ja nahkaa. Kannettavan tietokoneen suojanahkoja on useita, mutta kuri ja järjestys verhoiltuna paljetteihin on ehkä hauskin vaihtoehto!

Tuotesuunnittelun ydinajatuksena on tehdä tavaroita jotka ovat korkealuokkaisia design-tuotteita, muotoilu on yksinkertaista ja toimivaa sekä inspiroivaa. Mielestäni siinä on onnistuttu loistavasti. Näin iloista kuria ja järjestystä on ilo noudattaa!

Toimittaja: Hanna Sumari

Kuvauksen tuotteet Ordning och Reda, Kauppakeskus Kluuvi,

Aleksanterinkatu 9, Helsinki

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme