Mainos
Mainos

Osta aito vampyyrikartano!

Jos olet jo hurahtanut Twilight -kirjoihin ja elokuviin, nyt on tilaisuutesi alkaa todelliseksi superfaniksi. Twilight: Uusikuu -elokuvien upeasti sisustettu kartano on myynnissä.

Twilight: Uusikuu -elokuvassa nähty, Robert Pattinsonin esittämän Edward Cullen -vampyyrin koti on myynnissä. Talo edustaa postmodernia suunnittelua ja sitä on inspiroinut muun muassa arkkitehti Arthur Erickson, kertoo hookedonhouses.net.

Talon sisustuksessa on käytetty rohkeasti puuta, joka on jätetty luonnollisen väriseksi. Tilat ovat avaria ja vapaita, eikä turhaa tavaraa ole kasattu nurkkiin. Joitain muutoksia talossa on tapahtunut sitten Twilight-elokuvan filmaamisen: elokuvassa avoin portaikko on nyt suojattu kaiteella.

Kylpyhuoneessa asukas voi uiskennella ylellisessä ammeessa vampyyrileffoja muistellen. Myös tunnelmalliseen ulkoaltaaseen on mahdollista pulahtaa oman pihan yksityisyydessä. Kylpyhetken jälkeen koittaa tietenkin rentoutushetki kirkkaanpunaisilla sohvilla tai valkean takan edessä.

MTV3

Lähde: Hookedonhouses.net

Kuva: Wireimage/AOP

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme