Mainos
Mainos

Ota antiikkiesineestä kaikki irti – asiantuntija valistaa

– Antiikkiesinettä ei käytetä, koska se kuluu ja tuhoutuu. Se on totaalisen väärin, valistaa antiikkikelloihin erikoistunut Vesa Hyvärinen. Uskallatko käyttää antiikkia?

– Hyvä antiikkiesine on tehty niin hyvin, että se kestää surutta käyttöä satojenkin vuosien jälkeen. On sääli, jos sitä ei käytetä, harmittelee antiikkikelloihin erikoistunut Vesa Hyvärinen.

Niin Hyvärinen kuin antiikkikauppias Jyrki Lammikin on sitä mieltä, että antiikkikauppiaan työ on ennen kaikkea valistusta: antiikkia ostavilla on paljon väärää tietoa ja toisaalta taas tiedonpuute.

– Antiikkia ostavilla on puhdasta tiedonpuutetta siitä, mitä esine kestää, miten se on tehty ja miten hyvin se kestää käyttöä, Hyvärinen toteaa.

Moni ei käytä antiikkiesineitä, koska pelkää niiden kuluvan ja tuhoutuvan. Hyvärisen mielestä se on totaalisen väärin ja antiikin "tuhlaamista".

Lue myös:


MTV3 / Jenni Junkala

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme