Mainos
Mainos

Ötökät valloittivat perheen kodin: "Näin kärpästen kömpivän ulos lapseni suusta"

Ötökät aiheuttavat murheita kesäisin monelle suomalaiselle, mutta Iso-Britanniassa erään perheen ötökkäongelma on aivan omaa luokkaansa.

Kaksivuotiaan Stephen-pojan äiti, Jamieleigh Dale kertoo Metro UK -lehdelle, että hyönteisongelma heidän kodissaan on äitynyt niin pahaksi, että pieni Stephen-poika on jopa meinannut tukehtua kärpäsiin nukkuessaan. Todisteena tästä Dale on ottanut kuvan nukkuvasta pojastaan: Kuvassa Stephenin kasvoilla kiipeilee monta kärpästä yhtä aikaa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En voinut uskoa tilannetta todeksi, kun näin kärpästen kömpivän ulos lapseni suusta. Se oli oksettavaa.

– Joinain öinä hän herää kuin hän olisi tukehtumassa, joten valvon hänen kanssaan yöt, sillä pelkään, että en kuule hänen hätäänsä, äiti jatkaa.

Myös äiti itse kärsii ötököistä kotonaan.

– Niitä kävelee joka paikassa päälläsi, kun yrität nukkua, Dale kauhistelee.

Perheen kodissa hyönteisongelman vuoksi vesilasit täyttyvät kelluvista kärpäsistä ja hyönteistarrat täyttyvät ötököistä. Dale kertoo valittaneensa tilanteesta useaan otteeseen, mutta minkäänlaista muutosta tilanteeseen ei äidin mukaan olla saatu aikaan.

Lähde: Metro.co.uk

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme