Mainos
Mainos

Ovela kikka: Näin pääset eroon ampiaisista pihamaallasi

Jos pihamaalla pörräävät ampiaiset tuottavat päänvaivaa, kokeile tätä helppoa kikkaa – ampiaiset kunnioittavat toistensa reviirejä ja voit huijata niitä luulemaan, että alue on jo varattu.

Kesäaikana pesää rakentavat ampiaiset pörräävät pihamaalla, mutta HouseholdHacker esittelee oivan kikan, miten pääset niistä eroon vahingoittamatta niitä. Tarvitset vain ruskean paperipussin, josta muotoillaan ampiaispesän näköinen.

Idea perustuu sille, että ampiaiset kaikkoavat nähdessään toisen pesän, sillä ne haluavat välttää konflikteja muiden pistiäisten kanssa. Ampiaiset ovat erittäin reviiritietoisia ja kunnioittavat myös muiden reviiriä: valepesällä voit huijata ampiaista luulemaan, että alue on jo varattu.

Katso videovinkki:

Avaa paperipussi ja lisää sinne esimerkiksi sanomalehtiä tai lisää paperipusseja. Kun pussi on täynnä, kiinnitä paperipussin suuaukko narulla tai teipillä. Pyri siihen, että paperipussi näyttäisi ampiaispesän muotoiselta. Kiinnitä tämän jälkeen pussi sinne, missä toivoisit ampiaisten jättävän sinut rauhaan: esimerkiksi takapihan aitaan, jossa saatatte viettää grillihetkiä tai aikaa ystävien kanssa.

Entä tunnistatko eri pistiäiset?

hyönteiset

Lähde: Youtube, Lehtikuva

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme