Mainos
Mainos

Pääsiäiseksi norjalaista suklaakakkua

Lisää pääsiäisherkkujen joukkoon perinteinen norjalainen suklaakakku, joka valmistetaan ilman jauhoja. Suklaakakku on herkullisen täyteläinen, mutta yksinkertainen valmistaa. Reseptissä käytetään hedelmäsokeria, joka on luonnollinen vaihtoehto tavalliselle sokerille. Hedelmäsokerin sanotaan myös korostavan erityisesti suklaan makua. Hedelmäsokeria käytetään vähemmän kuin tavallista sokeria.

Norjalainen pääsiäisjälkiruoka

75 g voita100 g tummaa suklaata5 valkuaista ja keltuaista eroteltunan. 1 dl Fruisana-hedelmäsokeria75 g mantelirouhetta / -jauhoa

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen. 2. Sulata voi ja suklaa miedolla lämmöllä kattilassa. 3. Vatkaa keltuaiset ja Fruisana-hedelmäsokeri paksuksi vaahdoksi. 4. Lisää munaseos suklaaseen ja sekoita joukkoon hyvin vatkaten myös mantelirouhe tai -jauho. 5. Vatkaa valkuaiset tiiviiksi vaahdoksi ja sekoita varoen suklaaseokseen teräslusikalla. 6. Voitele ja jauhota kakkuvuoka ja kaada taikina vuokaan. 7. Aseta vuoka vesihauteeseen ja paista noin 45 minuuttia. 8. Anna jäähtyä ja tarjoile kermavaahdon kanssa.

Ohje: Danisko

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot