Mainos
Mainos

Paistettua kampasimpukkaa, kukkakaalipyreetä ja vihreää parsaa

Kukkakaalipyree

  • 100 g kukkakaalia (puolikas kukkakaali)
  • 3 dl maitoa
  • suolaa
  • pippuria
  • 1 rkl voita

Keitä kukkakaali maidossa kypsäksi. Siivilöi, soseuta tehosekoittimessa ja lisää voi. Ohenna tarvittaessa maidolla. Mausta suolalla ja pippurilla. Jäähdytä.

Marinoitua vihreää parsaa

  • 8 tankoa vihreää parsaa
  • 1 rkl valkoviini- tai siideriviinietikkaa
  • 3 rkl rypsiöljyä

Keitä parsat suolalla ja sokerilla maustetussa vedessä ja jäähdytä ne nopeasti jäävedessä. Sekoita rypsiöljy ja viinietikka keskenään ja marinoi parsat kastikkeella juuri ennen tarjoilua, ettei happo muuta parsoja harmaiksi.

Paistettua kampasimpukkaa (tai siika)

  • 4 kpl kampasimpukkaa à 50 g (tai siikafileetä)
  • suolaa
  • pippuria
  • kirkastettua voita

Mausta kampasimpukat suolalla ja pippurilla. Paista kirkastetussa voissa kuumalla pannulla molemmin puolin noin 1-2 minuuttia.

Reseptit: Kati Olenius

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot